Forside  >>  Om Orkla Care  >>  Virksomhedsinfo

Virksomhedsinfo

Axellus har ca. 220 medarbejdere i Danmark
Det producerer vi

Orkla Care producerer og markedsfører et bredt sortiment af kosttilskud, vitaminer, naturlægemidler, vægtreduktion og sports nutrition i Norden og i resten af Europa med en samlet årlig omsætning på ca. 1,4 mia. kr.

Orkla Care har ca. 220 medarbejdere i Danmark beskæftiget indenfor produktion, pakkkeri, kvalitetssikring og -kontrol, indkøb, logistik, vedligehold, lager, engineering, registrering, lovgivning, pharmaceutisk udvikling, økonomi, marketing og salg.

Den foretrukne leverandør
Orkla Care vil være en foretrukken leverandør på vores hjemmemarkeder Danmark, Norge, Sverige, Finland, Polen, Tjekkiet, Litauen, Letland og Estland, hvor vi har egne selskaber, samt en vigtig aktør i udvalgte nicher internationalt via udvalgte anerkendte distributører. Vi er markedsleder inden for de fleste af vores produktområder. Salget foregår i Danmark primært gennem supermarkeder, hos Matas, i Helsekostbutikker og på Apoteker.

En del af Orkla ASA
Orkla Care indgår i dag i den internationale koncern Orkla ASA, som er en af de største børsnoterede virksomheder i Norden med en omsætning på ca. 30 mia. DKK. og ca. 28.000 ansatte. Orkla Care A/S, som tidligere hed Dansk Droge, udgør sammen med flere andre helsekostvirksomheder blandt andet tidligere Collett Pharma, Peter Möller, Maxim og Curamed i dag en samlet virksomhed Axellus, som er Orklas satsning indenfor dette område med en årlig omsætning på ca. 1,4 mia. kr.

Sådan startede det
Orkla Care har mere end 60 års erfaring med produktion og salg af helsekost i Danmark, idet Orkla Care blev stiftet i 1944 som handelsvirksomhed under navnet Dansk Droge A/S af Henry Møller Hansen og har med udgangspunkt i salg af LIVOL vitaminer udviklet sig til en moderne farmaceutisk produktionsvirksomhed.

I 1970 flyttede virksomheden til Ishøj i en nyopført fabrik, som senere er udbygget. Siden 1978 har virksomheden været godkendt af Lægemiddelstyrelse til produktion af lægemidler, og er samtidig godkendt af Fødevarestyrelsen til produktion af kosttilskud.

Indtil 2002 var Orkla Care privatejet af familien Møller Hansen, hvor den blev solgt til Polaris Private Equity som efter en videre udvikling solgte virksomheden til Orkla-koncernen i 2006.

Som en væsentlig leverandør af sundhedsprodukter føler Orkla Health et ansvar for at informere og uddanne salgspersonale og forbrugere i brugen og virkningen af de forskellige produkter.

Kontaktinfo:

Orkla Care A/S 
Industrigrenen 10 
2635 Ishøj 
Telefon: +45 43 56 56 56
reception@orklacare.dk

CVR: 16 17 35 92
Tip en ven Føj til favoritter
  udskriv
Forside    Nyheder & Presse    Produkter    Job    In-licensing    Om Orkla Care    Kontakt   www.Orkla.no
Copyright Orkla Care • Orkla Care A/S • Industrigrenen 10 • 2635 • Ishøj • CVR nummer 16 17 35 92 • forbrugerservice@orklacare.dk Webudvikling af: www.assist2net.no
W3C XHTML 1.0 W3C CSS Level 2
mailto:forbrugerservice@orklacare.dk Sitemap Forside